Leállìtáskor a számítógép leáll majd rögtön bekapcsol majd azonnal megint leáll. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Üdv. Olyan kérdésem lenne hogy a számítógépem ahogy leállìtom a kép el sötétül (no signal) leáll a gép majd újra (felbúg) bekapcsol majd azonnal leáll végleg. Ez az egész folyamat kB 8 másodperc. Közben a képernyő nem kapcsol be.
Ezt azóta csinálja hogy kapott egy új videokártyák, ssd, illetve lecseréltem win7et win 10 pro 64 bitre.
Miért nem kapcsol ki csak egyszer?
2019. jan. 28. 12:20
1/2 anonim válasza:
Valami driveres probléma lehet, telepítsd a megfelelő chipset drivereket
2/2 A kérdező kommentje:
Problémát megoldottam. A HDD 10 perc után alvó állapotba rakta magát mivel ssd.ről ment minden. Kikapcsoltam a HDD alvó állapotba rakását.
2019. febr. 17. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!