Skype csoportos videobeszélgetésnél lehetséges egyszerre 3-nál több embert látni?
Home office van, próbálunk a kollégákkal skype-on megbeszéléseket tartani. 7-en vagyunk a csoportban. Előnyös lenne, ha látnánk egymást a megbeszélések közben.
Nekem valamiért a skype 4 részre osztja a képernyőt, és oda "rakhatok ki" 1-1 embert, de ebből a négyből az egyik hol mutatja a kameraképet, hol nem, a negyedik pedig abszolút semmit nem csinál soha, tehát egyszerre csak két kollégát láthatok állandóan, és alkalmanként még egyet felvillanni. Ennél több embert/kameraképet látszólag sehogyan nem lehetséges kitenni.
Jobb lenne, ha nem így működne. Többen panaszkodnak ugyanerre a csapatból.
Lehetséges valahogy úgy megoldani a videohívást, hogy mindenki lássa mind a 6 kollégáját?
Skype for business....?
Én kb. fél órával ezelőtt vettem részt egy ilyen online telco-n, kilencen voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!