Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » HP Elite hasznalt asztali pc...

HP Elite hasznalt asztali pc nem kapcsol be, mintha nem lenne aram alatt. Meglehet csinaltatni, erdemes lenne?

Figyelt kérdés
Nem reagal a billentyuzet es nem gyullad ki a lampa a bekapcsolo gomb mellett. Se kep se hang. Bocsi az ekezetek hianya miatt, kenytelen vagyok telefonrol irni.
2020. márc. 17. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Valószínű hogy táp baja van, de nem 100%.

Pár ezer forintért is találsz hozzá tápot ha nem valami gamer pc ről van szó

2020. márc. 17. 17:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy gammer. Felhivtam egy szervizt, azt nagyarazta ebben nem lehet alkatreszt cserelni??? Mondta valami elektronikus hiba. Most mit csinaljak? Valoban igy van, vagy egy probat meger a szerviz?
2020. márc. 17. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát ha nem játszol rajta akkor nem gamer.

Szervizben elég sokat elkérnek érte, pedig egy tápcserét bárki meg tud csinálni. Vagyis az aki alap szinten ért hozzá.

Semmit nem csinál a gép? Mert ha pörög benne a venti meg ilyesmi akkor kap áramot. Akkor bármi lehet.

Nem szabvány táp van benne vagy miért nincs alkatrész?

2020. márc. 17. 20:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem csinal semmit. Nem villan fel a billentyuzet, nincs venti hang, nem villog elol a zold lampa a bekapcsolo gomb mellett, mintha nem lenne benne aram. Semmi hang. Aramot kaphat, mert fazisceruza csipogott a gep hatuljan. Amugy gondolom nem akart a pasi vesszodni vele ezert mondta hogy nem lehet megcsinalni. Nekem pedig megerne.
2020. márc. 17. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha belinkeled hogy pontosan mi a neve akkor megmondom neked hogy milyen táp kell hozzá.

De nem biztos hogy táp.

2020. márc. 17. 21:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszi, de en ugysem tudnam kicserelni, komolyan egy szoke no vagyok. De ugy gondolod ezek a tunetek tap hibara utalnak?
2020. márc. 17. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen
2020. márc. 18. 05:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom! Ma felhivok egy masik szervizt!
2020. márc. 18. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!