Erre a gépre milyen módban készítsek USB telepítőt Rufus-szal? Asus T200TA.
Elindult a telepítő de megállt, hogy nem telepíthető a win10, amit közvetlenül tettem USB-re egy másik gépen, ott nem állítgattam semmit (gpt, mbr), csak megadtam, hogy hova hozzon létre telepítőt a mediacreationtool1909
Media Creation Tool -al UEFI és hagyományos BIOS -os gépeken is lehet telepíteni. Nem kell külön ezt beállíteni, mint Rufus -nál. Meg eleve el se indul a telepítő akkor, ha ez a része nem jó.
Tehát szerintem nem ez a hiba. Mit ír ki pontosan?
Eleve nem is lehetett telepíteni rá, diskpart-tal sikerült törölnöm /clean) a C-t, azóta elindul a telepítés, csak cca 50%-nál kidob. Ez alapján sikerült https://www.youtube.com/watch?v=HZk87pv6KVI
Viszont az utolsó "convert GPT"-s lépést nem csináltam meg, lehet meg kéne...? Vagy "convert MBR" legyen...
Nem kell konvertálni semmit, csak törölni minden partíciót. Egy se legyen. Majd Win10 -el lérehozod, ami neki kell.
Csinálhatod GParted Live -al is. Ez egy ingyenes boot -olható partíció manager. grafikus felülettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!