Az eMag-on az 1-3 ezer forintos Windows 10 licenszek mennyire megbízhatóak?
software-codes.com-on keresztül árulják őket, trustpilot alapján megbízhatónak tűnik.
Hali, belinkelek egy oldalt, amin én vettem és garantáltan működik, asszem kb. 3000 Ft volt. Lényegében kapod a kódot, és aktiválod vele, ezek nagy mennyiségű vállalati licenszek és megbízhatóak.
Sőt Windows 10 + Office 2019 licenc együtt is 4900 Ft.
Technikailag működni fog a licenc, meg neked számlád is lesz róla, így te legálisan jutottál hozzá.
Azzal meg ne is foglalkozzál, hogy az emag-on ezt értékesítő román, bolgár cégek hogyan jutottak hozzá. (Legegyszerűbben úgy, hogy vesznek 10-20 licencet, amihez kapnak olyan kulcsot, amit technikailag korlátlanul lehet aktiválni, és ezt árusítják ki sokezerszer több ügyfélnek.)
Ne vegyél HDD-st! A gyors SSD-t a Windows cache memóriaként is használja, sokkal gyorsabb ettől a gép.
Egy 128 Gb-os pendrive 7 ezer, 2 TB-os külső merevlemez 20 ezer itthon is, Kínából fele ennyi. A legkényelmesebb, ha eleve routerre teszed és akkor NAS-ként használhatod.
Eléggé megbízható, sok embernek évek óta megy gond nélkül.
Meg amúgy is ingyen letoltheto a hivatalos win10 is, hülyeség full áron Windowst venni.
A Windows telepítőt hogy tudom létrehozni? Ha letöltöm innen ( [link] akkor egy exe file jön le, amit ha elindítok, az éppen használt gépre (amelyiken letöltöm) akar telepíteni.
Hogy tudom letölteni az ISO-t és egy pendrive-ra rátenni, hogy a DOS-os gépre tudjam majd telepíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!