Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az eMag-on az 1-3 ezer forinto...

Az eMag-on az 1-3 ezer forintos Windows 10 licenszek mennyire megbízhatóak?

Figyelt kérdés
Most készülök új laptopot venni, és ha FreeDOS-szal venném, plusz hozzá külön 2000 forintért a Windows 10-et, sokkal jobb gépet tudnék venni, mintha gyárilag rajt lenne a Win10. Csak gyanús ez a 96%-os leárazás...

2020. jan. 30. 09:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

software-codes.com-on keresztül árulják őket, trustpilot alapján megbízhatónak tűnik.

[link]

2020. jan. 30. 09:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hali, belinkelek egy oldalt, amin én vettem és garantáltan működik, asszem kb. 3000 Ft volt. Lényegében kapod a kódot, és aktiválod vele, ezek nagy mennyiségű vállalati licenszek és megbízhatóak.

[link]

2020. jan. 30. 10:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Sőt Windows 10 + Office 2019 licenc együtt is 4900 Ft.

Technikailag működni fog a licenc, meg neked számlád is lesz róla, így te legálisan jutottál hozzá.

Azzal meg ne is foglalkozzál, hogy az emag-on ezt értékesítő román, bolgár cégek hogyan jutottak hozzá. (Legegyszerűbben úgy, hogy vesznek 10-20 licencet, amihez kapnak olyan kulcsot, amit technikailag korlátlanul lehet aktiválni, és ezt árusítják ki sokezerszer több ügyfélnek.)

2020. jan. 30. 10:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy inkább azt a laptopot veszem, amin rajta van gyárilag. Annyi hátránya van, hogy nem SSD, hanem HDD a háttértár, de Office-hoz, filmnézéshez, netezéshez az is jó lesz szerintem.
2020. jan. 30. 10:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne vegyél HDD-st! A gyors SSD-t a Windows cache memóriaként is használja, sokkal gyorsabb ettől a gép.

Egy 128 Gb-os pendrive 7 ezer, 2 TB-os külső merevlemez 20 ezer itthon is, Kínából fele ennyi. A legkényelmesebb, ha eleve routerre teszed és akkor NAS-ként használhatod.

2020. jan. 30. 10:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé megbízható, sok embernek évek óta megy gond nélkül.

Meg amúgy is ingyen letoltheto a hivatalos win10 is, hülyeség full áron Windowst venni.

2020. jan. 30. 11:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
HDD-re windowst rakni nem szabad már manapság, nagyon lassú lenne. Nem kell félni ettől az aktiválós módszertől, ugyan az mintha eredeti windowst kapnál, csak itt nem kapsz fizikailag egy lemezt, meg matricát.
2020. jan. 30. 12:43
 8/11 A kérdező kommentje:

A Windows telepítőt hogy tudom létrehozni? Ha letöltöm innen ( [link] akkor egy exe file jön le, amit ha elindítok, az éppen használt gépre (amelyiken letöltöm) akar telepíteni.

Hogy tudom letölteni az ISO-t és egy pendrive-ra rátenni, hogy a DOS-os gépre tudjam majd telepíteni?

2020. jan. 30. 12:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Semmi, megtaláltam a linken, amit kiírtam... :D
2020. jan. 30. 12:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Letöltöd, felrakod és ha meg van minden, akkor veszel egy licensz kódot, azt beírod és hitelesíti magát.
2020. jan. 31. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!