ZynAddSubFx miféle szinti? Valaki használja?
Figyelt kérdés
Meghallgattam 1-2 demót, amik szerint nagyon epic dolgokat tud az "árához" képest. Itt most az ingyenes, vagyis 3.0 előtti verziókról beszélek. Viszont amiket találtam screenshotokat róla, hát eléggé pilótavizsgásnak tűnik a kezelőfelülete. Ennek ellenére érdemes lehet kipróbálni/használni? Várom a véleményeket.2020. márc. 6. 19:15
1/2 A kérdező kommentje:
Ja, és hogy kell kiejteni a nevét? :)
2020. márc. 6. 19:16
2/2 anonim válasza:
Játszogattam vele, nagy időzabáló, de lehet is tekerni rendesen. A VemberAudio Surge is ingyenes egy ideje, meg az Audjoo Helix is, és mindkettő haladósabb abban, hogy az elképzelésedből valóság legyen (nyilván oda is bindzsizgetéssel jutsz, de ugyanúgy egyszerűbb játszani is vele).
Megemlíteném a Synth1 by Ichiro Toda plugint is, meg biztos még akad pár, csak már nincs kedvem belökni a riget, hogy kilessem, mi nem jut eszembe így kidőlve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!