Aki windows7et használ miért használja még?
én nem használok
nem lesz már több biztonsági frissítés
sokan úgy vélekednek, hogy semmi baj nem lesz mert a vírusirtó majd megoldja de az önmagában nem elég.
ha sebezhető a rendszer akkor kockázatos
Biztonságos a windows 7 is.
Én pl windows 10et használok de a frissítéseket letiltottam.
én annak idején mikor ott volt a vista, nagyon szépen ügyeltem rá hogy mindig tisztán tartsam a windows-t, és ha így tettem nagyon sokáig gyors volt, és meghálálta hogy ápolom. egy windows telepítés során a szívem fájdult meg, hogy újra telepítés után nem tudom visszacsinálni úgy ahogy előtte volt.
Nekem átlagosan egy windows-al körülbelül egy évet bírok anélkül hogy lassulni kezdene. Max 5x tettem fel a saját gépemre, de lehet sokat mondok.
windows 7 megjelenésekor nem tértem rá, egészen a win8.1-ig vártam...itt már azért kellett váltanom, mert hardvereket fejlesztettem, amiket más nem támogatott a vista.
Most a játékok gépigényét figyelembe véve ismét kellett hardvert fejleszteni amik meg mát a win10-et követelik meg.
Processzor terén 3db volt összesen:
amd athlon 3000+
intel Q6600 (ez nagyon sokat bír, és low grafikán a mai játékok is elfutnak vele)
És most intel i5 7500
vga már jóval több volt:
gf2 mx400, giga 6600gt, giga9600gt, giga gtx260, giga gtx460, msi rx480, msi 1660s
utolsó két vga választáskor a csendért fizetett felár mellett döntöttem az msi mellett. :D
Xeon processzorom van, ami adapterrel megy bele a 775-ös alaplapba.
Amikor telepíteni akarom a win10-et a procit 32bitesnek látja, szóval csak a 32bites win 10-et tudnám felrakni, így a 8gb Ramból csak 3-at látna. Úgy hogy marad a Win7, nem szoktam frissíteni, ez a része nem érdekel.
Majd, ha rá szánom maga egyszer egy új gépre, akkor lesz win10, amire használom egyelőre elég ez.
A windowsos gépeim retró gépek. Ami 7-et kapott abban egy Core2Quad Q6600-van 4GB RAM és egy Geforce 8800 Ultra társaságában.
10-et valószínűleg sosem fogok használni ilyen célra. Rolling release kötelező és kikapcsolhatatlan frissítésekkel, ami egy idő után nem fog kedvezni az öregebb gépeknek (bäsznak optimalizálni), a játékok pedig már nem lemezen jelennek meg, vagy ha igen, akkor is kötelező regisztrálni egy online rendszerben, vagyis ha a gép offline tartásával lehetne is védekezni a frissítések ellen, a játékokat nem lehet letölteni/aktiválni.
Mert a sok nyomorék képtelen rászánni 10 percet hogy használja és a múltban jobb élni, mint haladni a korral.
Anno az XP-t sem akarta elengedni a sok agyhalott.
"10-et valószínűleg sosem fogok használni ilyen célra. Rolling release kötelező és kikapcsolhatatlan"
Egy újabb linuxos zseni.
Bármit ki lehet kapcsolni csak érteni kéne hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!