Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nincs olyan verziója a Doom...

Nincs olyan verziója a Doom 2-nek, amelyik fut Windows 7 alatt?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Töltsd le a Doom Legacy-t, aztán azon felül, hogy játszani tudsz majd vele a Doom 1-2-vel, csomó extra cuccot is kapsz a játék(ok)ban.
2010. júl. 24. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Dosbox szinte minden régi DOSos játékot futat.

[link]

2010. júl. 24. 21:31
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. júl. 25. 11:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Nos a Doom Legacyt megpróbáltam és kaptam egy ilyen üzenetet:Response file doomargs.tmp not found!

Ezzel most mit kezdjek? Első válaszoló help:)

A másodikhoz meg nemértek...amint elindítom, valamit kellene írnom, de fogalmam sincs mit kér

2010. júl. 25. 12:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Én a Vavoom-ot használom.

Az egyetlen Doom port, ami még a Strife-ot is támogatja.

De itt egy több,mint kimerítő lista. Valamelyik csak elindul gond nélkül. Általában arra kell figyelni, hogy hova másolod az eredeti Doom wad file-t.

[link]

Létezik HD 3D kiegészítő is, jobb minőségű textúrákkal, 3D szörnyekkel.

[link]

2010. júl. 27. 11:53
 6/8 anonim ***** válasza:

A Dosbox egy Dos emulátor, amivel bármilyen DOS alá írt játékot futtathatsz. Ritka az a játék, amelynek publikus a forráskódja, így ha modern oprendszereken akarod futtatni, akkor kell egy emulátor.

Olvasd el a leírását. Ez nem a megfelelő fórum egy komplett DOS gyorstalapalóra, legalább a minimális parancsokkal tisztában kell lenned.

2010. júl. 27. 11:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem töltsd le a sima DooM 2-t először, majd innen: [link] Töltsd le a GZDooM-ot (ez egy Source Port), ha megvan az egészet rakd bele a DooM 2 mappájába, majd a gzdoom.exe -el futtasd! Ez amúgy tartalmaz olyan extrákat hogy fel és le nézés, ugrás és guggolás (ezeket az Optons-ban állíthatod át)!
2010. nov. 14. 17:46
 8/8 anonim válasza:
valaki tud adni dos file-t
2012. ápr. 7. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!