Gyárilag is az van rajta, ha igaz:
"Operációs rendszer: Windows7 HomePrem 64 HUN"
Amúgy 2 GB RAM-nál nem sok értelme van a 64-bites Windows -nak, főleg egy Laptopnál.
NEHOGY MEGVEDD ezt a laptopot, mert hatalmas nagy átverés, ilyet még nem is láttam
először is igen, az van rajta
másodszor igaza van az elsőnek, 2 GB ramhoz teljesen, de teljesen értelmetlen a 64 bites kiadás
harmadszor: minden olyan laptop, amire alapból fel van téve egy operációs rendszer, kapásból drágább 40-60 ezer forinttal, tehát ha ugyanezt akarnád megvenni win7 nélkül akkor ennyivel kéne olcsóbban adniuk (persze nem fogják)
negyedszer: én a helyedben nem vennék samsung laptopot
de ez a laptop MA már ennyi pénzért hatalmas nagy átverés, aki ezt megveszi, azt vagy nagyon átverték vagy hülye. :(
Így van, ennyiért már szintén LED monitoros, Core i3 porival szerelt DELL -t lehet venni, és a gari is több 1 évvel.
PL.:
akkor viszont baromság van odaírva
akkor nem oprendszer van rajta, hanem csak a támogatás (ami kb. mint ha ott se lenne)
ne tedd fel rá neki a 64 bitest, mert szerintem lassítani fogja erősen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!