Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan alkalmazés windows...

Van olyan alkalmazés windows alá, vagy androira app amibe ha betöltök (beszkennelek) egy képet, akkor amennyiben van benne betu szám, irásjel, csinál belőle egy szöveges fáljt? Esetleg

Figyelt kérdés
a vágolapra teszi?
2020. márc. 5. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Persze - A Microsoft Office Lens - kiválóan működik nálam, simán lefotózom az oldalt és vagy PDF-be elmenti, vagy egyből konvertálja Word dokumentummá (minimális hibákkal, de alapjában véve nagyon jól.)
2020. márc. 5. 12:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ugy látom, ez komoly. Arra is alkalmas, hogy csinál belőle egy olyan word dokumentumot, ami ha foto van a szövegben, netán egy fotoval ilusztrált cikk, akkor a fotot is tartalmazza, nagyjábol olyan szerkesztésekkel hogy azt adja vissza?
2020. márc. 5. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehetséges, itt részletesebb is írnak róla:

[link]

Online OCR oldalak is vannak, ha csak 1-2 oldalt szeretnél OCRezni:

[link]

2020. márc. 5. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a fotókkal is boldogul, persze néha hibázik, de mondom alapjában véve jól végzi a dolgát, én használom egy ideje. Fontos, hogy jó fényviszonyok között készüljön el a kép, illetve ne túl nagy szögben - meg ugye a telefon fényképezőgépe is befolyásolja a végeredményt.

A képet úgy illeszti be, hogy nem javít rajta, tehát pl sárga lapról sárga lesz a kép, miközben körülötte van a word szöveg.

2020. márc. 5. 14:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, még annyi, hogy én Windows Phone-on használom és felhőbe küldi a képet, majd a OneDrive-omra menti el. Ezt nem tudom, hogy hogyan működik Androidon. Tehát nálam CSAK online működik.
2020. márc. 5. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!