SOS! Hogyan tudom megcsinálni Visual Studioba ezt? Többi lent!
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy bhogyan tudom azt megcsinélni visual studio-ba Visual Basic programnyelven, hogy ha a TextBox1-be írnak két számot, azután rakjon egy kettőspontot, és ha írnak még kettőt akkor még egy kettőspontot, és azután már csak két számot tudtjon írni az ember, ako a számokat beírta. pl: beírja hogy "12" azután rak a program egy ":" -ot így lesz "12:" ezután ír még két számot pl: "45" így lesz "12:45:" és ez után már csak 2 számot tud írni pl: "26" így lesz "12:45:26" és az első helyre ne tudjon 24-nél többet írni a másik kettőhöz pedig 60-nál többet. Légyszives írjátok le, hogy mit kéne írni és hova. Előre is köszönöm a válaszokat!2019. dec. 26. 17:12
1/2 anonim válasza:
Mi értelme ennek?
Még a kategóriát se sikerült eltalálnod.
2/2 A kérdező kommentje:
basszus tényleg mellé nyomtam.. programozásra akartam nyomni a a ptogramok helyett.
enyébként az az értelme, hogy időzített leállítót programozok, és minden megvan már, de azt nem tudom, hogy kéne azt megcsinálni amit leírtam.
2019. dec. 26. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!