VLC legfrissebb verzióját használom. A film tökéletesen műküdik. Miért nem játssza le az . Srt feliratot?
A felirat fájlt menüből kiválasztva sem játssza le a filmhez? Próbáld átnevezni ugyanarra, mint a film fájl neve. Érdekes lehet még esetleg a karakterkódolása. (Bár attól még működnie kellene, csak rosszul megjelenítve.)
Nem valószínű, de esetleg a sorvége karakterek miatt? (LF vs. CRLF)
Úgy szoktam, hogy eleve a 'Több fájl megnyitása" menüből egy lapon választom ki mind a filmet, mind a feliratfájl használata pipálás után a feliratot.
Most újratelepítés után sem teszi be a feliratot, sőt most már le sem játssza a filmet...
Átneveztem a feliratfájlt a videó címe szerintire meghagyva az srt kiterjesztést, de akkor sincs változás.
A karakterkódolás UTF 8 volt, de áttettem Balti akármire, ugyanazzal az eredménnyel. Tanácstalan vagyok és csalódtam a VLC-ben. A GOM Player-rel végül sikerült hozzáigazítani a feliratot, érdekes ott simán megy... De a VLC-ről nem szívesen mondok le.
Mit kell csinálnom ezzel a sorvégi kódolással? Nem vagyok hozzáértője a témának (LF vs. CRLF)?
Nincs valami furcsa karakter a névben? Próbáld átnevezni pl zzz.mp4 és zzz.srt. Így sem megy?
UTF8 az elvileg jó, de megpróbálhatod ANSI-ba menteni jegyzettömbbel mint tipp.
Ha átnevezem a videot, akkor már többé nem játssza le a VLC. Viszont átnevezve lejátssza a GOM Player, a VLC nem, ez nagyon érdekes...... Nem értem az okát.
Amúgy nem volt furcsa karakter sem a videofájl, sem a feliratfájl nevében.
ANSI-ban való átnevezés sem segített. Most sem játszik le feliratot hozzá
"most már le sem játssza a filmet"
Ezt nem értem. Ezek szerint a felirattól függetlenül is vannak gondok a VLC-vel? Videokártya driver-ek mind a megfelelő verziók? Próbáld esetleg kikapcsolni a hardveres gyorsítást a VLC-ben (gondolom van valami ilyesmi beállítás.)
"VLC legfrissebb verzióját használom"
Próbálj ki egy korábbi verziót.
"a 'Több fájl megnyitása" menüből"
Nekem mondjuk biztos nem a legújabb van, de itt még van egy "felirat" menü, ott próbáld hozzáadni a feliratfájlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!