ODS fáljt hogy kell megnyitni?
le töltöttem de azt írja nekem a windows hogy vírusokat tartalmazhaz, így nem telepítem
Ez ilyen ritka fájl ez az OSD?
Miért nem valami könnyebben megnyitható formában írják ki?
Menjeneka pic sába
Merthogy, melyik programban próbáltad megnyitni? Nincs esetleg kéznél egy MS-Office?
Gondolom, neked minden formátum ritka, amelyiket nem használsz, de ennek például az lehet az előnye, hogy a megnyitásához nincs szükség fizetős programra.
+ Na jó, az előbb elszaladt velem a ló, megnyitni a Microsoft-dokumentumokat is lehet ingyen, de lehet, hogy a lista karbantartását olyan szoftver végzi, amelyikhez nem akarták megvenni a formátum használati jogát, vagy más okból volt egyszerűbb az ODS alkalmazása. Ha egyéb erényeiről is olvasnál ennek az általánosan elterjedt és jól bevált formátumnak, javaslom a Wikipédiát:
„le töltöttem de azt írja nekem a windows hogy vírusokat tartalmazhaz, így nem telepítem”
Erről meg annyit, hogy szerintem ezt a Windows bármiféle telepítési kísérlet esetén ki szokta írni figyelmeztetésül, ha általa fel nem ismert szoftverről van szó. TartalmazHAT = nem kezeskedünk érte, a te felelősséged, ha valami hülyeséget művelsz. Ami viszont nem jelenti azt, hogy te, a felhasználó csakis azt művelhetsz. Kétséges esetben megvizsgáltathatod a telepítőt víruskeresőddel, vagy ha még mindig bizonytalan vagy, a virustotal.com oldalon több tucatnyival egyszerre – ha kettő-háromnál többnek nem gyanús, nyugodtan tekintheted megbízhatónak. Mellesleg egy 20 éves múltú, több száz megás program pont nem az a kategória, amit vírusterjesztésre szokás használni, túl sok munka van benne ahhoz, hogy ilyen baromsággal nullázzák.
Feltételezem, hogy a hivatalos oldaláról töltötted le, de hátha még jól jön valakinek:
A magyar oldal:
juj a google táblázatban meg tudtam nézni
Köszi a hasznos választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!