Hogyan tudnék megnyitni egy Locklizard pdc fáljt, ha a hozzá kapott license-t nem ismeri fel a gépem?
Figyelt kérdés
Vettem egy nyomtatható szabásmintát, amire szükségem lenne a munkámhoz. Megkaptam a számlát és a linket a jelszóval ahol be tudok lépni hogy letöltsek mindent. Feltelepítettem a viewer programot, letöltöttem a license-t de az csak egy fehér icon, amire ha rákattintok kérdezi, hogy mivel szeretném megnyitni... Mi lehet a megoldás?2017. jan. 28. 12:27
1/3 DjImipapa válasza:
"Vettem egy nyomtatható szabásmintát"..... NOS NÁLUK KELLENE REKLAMÁLNI-KÉRDEZNI. őK CSAK TUDJÁK MÁR HOGY MIT KELL CSINÁLNI:)
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, megtörtént, természetesen írtam üzenetet, de a cég az USA-ban van, s hétvége lévén engem sürget az idő, megpróbálok addig is utána járni hátha jutok valamire, de köszönöm nagyon kedves, hogy megoldókészségem és a logikám kifogásolja. Nem mellesleg még a kisbetűk olvasása is megy:)
2017. jan. 29. 11:45
3/3 DjImipapa válasza:
Bocs a betűkért... játékhoz kellett a capslock, úgy maradt. Gyaníthatóan a licencfile az a nyomtatóprogramhoz való(szabásmintáé)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!