Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen Windowst ajánlotok...

Milyen Windowst ajánlotok olyan notebookra amely memóriája körülbelül 20 GB?

Figyelt kérdés
És ha igen honnan tölthetek le ilyet
2010. júl. 23. 16:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Mivan? 20 GB RAM laptopban? Arra szerintem 64 bites Win7-t tegyel, a tobbi nem visz 20 GB memoriat. Egyebkent szerintem inkabb 16 GB-d van.
2010. júl. 23. 16:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Úgy érted, hogy a merevlemeze?
2010. júl. 23. 16:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Jaa hogy HDD akar lenni... mindjart ertelmesebb a kerdes :D Szerintem ne Windowsban gondolkodj. Mondanam, hogy rakj fel egy Arch Linuxot, de ha osszekevered a HDD-t a RAM-mal, akkor inkabb nem mondom. Szoval Ubuntu jo lesz neked. Ja es Ubuntu.com-rol le tudod huzni, teljesen ingyenes.
2010. júl. 23. 16:23
 4/9 anonim ***** válasza:

mini XP

[link]

2010. júl. 23. 16:28
 5/9 anonim ***** válasza:
XP
2010. júl. 23. 16:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem sok adatot irt le, de szerintem egy olyan laptopba, amibe 20 GB HDD-t raktak, nem hiszem, hogy raktak 512 MB RAM-ot... XP tul sok lesz neki szerintem.
2010. júl. 23. 16:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tegyél rá Linuxot, legalább legális és ingyenes a legtöbb. Vagy Xp-nek egy kisebb igényű verziója, ami szóba jöhet, torrent oldalakról leszedheted, google a barátod.
2010. júl. 23. 16:42
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és az a helyzet hogy én is csak ennyit tudok a gépről mert az egyik ismerősöm kért meg hogy szerezzek valamit rá
2010. júl. 23. 18:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem sértés, de ha ennyire nemértesz hozzá, akkor a Linuxot egyenlőre felejtsd el, 20 gb-s vinó iszonyat kevés manapság, de nem ez a gond, hanem ha visszamegyünk az időben, oda ahol ez a vinyó volt aktuális egy notiban, akkor valószínüleg egy igen gyenge gépet kapunk, (mai szemmel) és akkor nincs túl sok választási lehetőséged.

Úgyhogy én XP-t ajánlok.

2010. júl. 24. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!