A freemail egyaltalan nem fog tobbe műkodni? Nagyon fontos levél kellene erkezzen, hol lehet érdeklodni es MIKOR fog mukodni?
Figyelt kérdés
2020. febr. 11. 16:36
1/7 anonim válasza:
A freemail-lel már többször volt ilyen. Remélhetőleg valamikor csak megjavul.
2/7 A kérdező kommentje:
Remelem.hogy nem vegleges!
2020. febr. 11. 16:58
3/7 A kérdező kommentje:
ugye visszajon..? mit szoltok?
2020. febr. 11. 17:01
4/7 DjImipapa válasza:
Szólsz annak a küldőnek, hogy változott az emailcímed(vagy küldesz egy felkérést egy jó, stabil-gmail kliensről!!!)
5/7 anonim válasza:
Ohh, hogy leállt. Upsz. Van Freemail-em, de már ugye nem használom, így nem igazán vettem észre.
Használj Gmail-t. Ezerszer megbízhatóbb, amióta van nekem azóta 1x nem volt vele problémám.
6/7 CspCsj válasza:
Próbáld másik napszakban, - valószínűleg túlterhelt.
Egyébként a Freemail egyszerűsített weboldalán nálam általában nincs gond. (mondjuk csak havi 1-2 alkalommal használom, megszokásból)
De ha fontos a levelezés, akkor tényleg ideje váltani másikra.
Ahogy írták pl. [link]
Vagy évi ~3 ezerért teljesen egyedit is választhatsz. (saját domain+email, ami később átvihető másik tárhelyszolgáltatóhoz)
7/7 anonim válasza:
Már működik, ha érdekel. Épp dolgom volt a Freemail-el és be tudtam lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!