Ezen a gépen Win8,8.1,10-et?
AMD E2-6110
AMD Radeon R5 M230 2g
4GB Ram (3.57GB Usable)
1TB HDD
Cél:
Régebb játékok
Videók
Zene
Tanulás
Off: nincs több memória slot. De 4gb kell. Hogy tudom azt elérni h a teljes ram (4gb)ok legyen. BIOSban nincs ilyen funkció.
"A win10-ben ki lehet kapcsolni a "kémkedést"."
Teljesen nem és amit ki lehet, abből az Update frissítéskor sokat önkényesen visszakapcsol. Javaslom, tegyél fel valami hálózat figyelőt egy "kikapcsolt kémkedésű" Windows 10 megfigyelésére. Az én tapasztalatom, hogy egy alapos takarítás után is a domain hívások 80%-a üresjáratban felhasználói szempontból totálisan szükségtelen, Linuxnál ugyanígy 0,8%-ot mértem.
Akkor a legjobb a 8.1 ezek szerint erre a laptopra.
Felnéztem az amd honlapjára, az INTEGRÁLT VGA-ra 2017 januári a dedikálthoz 2017 júliusi . Nem tudom, hogy ettől függetlenül nyugodtan felépülhet, vagy lehet valami módszerrel új drivert telelíteni.
7-hez 10-hez 2020 februári is van.
Windows 7-et nem tudok telepíteni, kékhalálozik a telepítő, meg a kezikonyvben is szerepel, hogy nem támogatott rendszer.
A Win10-et felraknám de mivel ram cserét(egyik ismerősömhöz akarom vinni a laptopot mert megbízók benne meg beszerelné, de a távolság miatt nem tudok felmenni) jelenleg nem tudom bíztosítani. Ha meglesz a RAM akkor frissítem 10-re, vagy tiszta telepítés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!