Ezen a gépen Win8,8.1,10-et?
AMD E2-6110
AMD Radeon R5 M230 2g
4GB Ram (3.57GB Usable)
1TB HDD
Cél:
Régebb játékok
Videók
Zene
Tanulás
Off: nincs több memória slot. De 4gb kell. Hogy tudom azt elérni h a teljes ram (4gb)ok legyen. BIOSban nincs ilyen funkció.
#2: Az egyik kitétel ez volt: "régebbi játékok". Az pedig a linuxnak feladja a leckét. Nem mondom, hogy pár népszerűbbre nincs ott megoldás. De a legtöbbel pofára lehet esni.
A Windows 7, 8 mind a kettő lejárt lemez, nincs támogatása. Épp eszű ember már nem rakja a gépére. Marad a 8.1 és a 10. Kinek mi jön be. Sokak utálják a csempés megoldást, már ugyan lehet Custom start menüt telepíteni, de az plusz idő kínlódás. Paranoiás felhasználóknak, esetleg hiú ábrándot adhat, hogy a 8.1 talán nem kémkedik annyira. Bár minden szar amit használunk léptem nyomon azt csinálja, a facebook, a google, vagy bármelyik ingyenes vírus kergető még a mobilod is. Nem tudom miben lenne más a Microsoft féle kémtevékenység. Kizárásos alapon tetszik nem tetszik marad a 10 (persze 8 GB RAM -al). De ha olyan nagyokos vagy, ajánlj akkor te valamit ami minden kritériumot fed, ne csak a lepontozás menjen mindig.
Kell neked egyáltalán Windows? Régebbi játékok jó eséllyel mennek Linuxon, a videó zene és tanulás meg pláne.
És akkor nem gond a 4GB RAM sem, mert teszel fel egy kisebb igényű GUI-t és kész.
Nem ugyanaz vagyok, aki az előző 74%-os, hanem akinek te reagáltál.
Sok régebbi Windows játék jobban megy Linuxon, mint modern Windowson.
Ez a kémkedés csak azt zavarja, akinek takargatni valója van. Részemről, ha figyelnek és ezáltal olyan reklámokat jelenítenek meg, ami valószínűleg érdekel, még örülök is, mert 30-as gyermektelen férfiként nem fogok intimbetét reklámot vagy gyerekjáték reklámot látni.
Üzleti titkaim meg nincsenek.
Igen, a szólásszabadság meg csak azt érdekelje, akinek van mondanivalója. Az országgyűlési választás is legyen nyílt szavazás, elvégre mit szégyelled a pártállásodat?
Mindenkinek tele van az élete olyan dolgokkal, amit önként nem akar megosztani másokkal, függetlenül attól, hogy takargatnivaló-e vagy sem. Csak nem mindenkinek van esue ezt belátni.
Rengeteg olyan eset van a világon, amikor valakit valami "nem takargatnivaló" dolog miatt hátrányos helyzetbe hoznak.
A win10-ben ki lehet kapcsolni a "kémkedést".
Amúgy meg ha felraksz egy chrom-ot az mindent menteni fog az utolsó billentyűzet leütésig és nem, nem lehet kikapcsolni.
Az én gépeim pl. nem telefonálnak haza...
Bár azt nem tudom hogy home verzión is van-e rá lehetőség, a profon könnyen megoldható.
Mindig mindenkit a 10-re beszélek rá mert ez a legjobb és legbiztonságosabb, de erre a gépre én is inkább 8.1-et javasolnék.
Mire annak lejár a támogatása úgyis olyan állapotban lesz hogy többet kellene rákölteni mint vásárolni egy újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!