Mi lehet a baj mért jön be ez az üzenet az ujjonan frissített böngészőknél? Puff. A lap összeomlott.
Le szedtem egy hordozható verziós firefox72 és azon is ez az üzenet jön be:
Gah. Your tab just crashed.
We can help!
Choose Restore This Tab to reload the page.
Will you help us?
Crash reports help us diagnose problems and make Firefox better.
Report this tab
Send an automated crash report so we can fix issues like this.
Include the URLs of the sites you were on when Firefox crashed.
Meg próbáltam ezt a videóban le írtakat de ugyan az a hiba jön be.
Fix Mozilla Firefox Gah. Your tab just crashed error 2019
.
Technology Tutorials
Feliratkozás637
.
Hozzáadás
Megosztás
Továbbiak
16 241 megtekintés
58
15
.
Közzététel: 2017. nov. 12.
Fix Mozilla Firefox Gah. Your tab just crashed error
about:config
browser.tabs.remote.autostart = false
browser.tabs.remote.autostart.2 = false
More: [link]
Válaszolok, már , hogy ne magadnak irogass.
Firefox, explorrer, Chrome ----> Kuka
Akik már megunták a "kereskedelmi" böngészők használatát, beleértve a fejlesztőket is Brave Browsert, vagy Matxhon-t használnak, ezeket még nem sikerült felvásárolnia a sátánnak...
Heló a Maxthont ki próbáltam és meg lepett de működik win7 en. Pedig menetközben rá jöttem hogy az win7 támogatása meg szünt 2020 tól. így nem kompatibilis az újj böngészőfrissítésekkel így vélhetően ez a baja a firefoxnak és a chrome nak.
Azonban kínai japán és egyéb ázsiai internetelési eszközökkel mindig van bennem egy scepticizmus. Neked pl eről mi a véleményed?
Nekem valahogy nem mindegy hogy kik vannak a személyes adataim bírtokában.
Szal ez a sátán hasonlatod kissé naívnak hangzik. Mért feltételezzük hogy az ázsiai társadalmak amik tekintélyelv és komunista társadalmak személybarátabbak mint a nyugat? Puzstán abból hogy böngészőfrissítéséeink meg követelnek bizonyos technikai korszerűsítéseket? Bár tény hegy eddig azért nem raktam fel mert kisseb a w7 gépigénye és kényelmesen el voltam vele eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!