Nod32-t használok. Frissíteni próbál, de nemtud mert nem megfelelő a linces által adott név és jelszó. Így nem biztosított a gép védelme. Lent?!
Mit csinálhatnék?cd-ről telepítettem a vírusírtót ami nem az enyém volt...most letöröljem és töltsek le egy újat?mert neten nagyon nehéz találni olyan vírusírtót aminem vírusos és megbízható:/
segítsetek...
köszi!
Felejtsd el a nod-ot. Töltsd le az avast home-ot, regisztrálj és ennyi. INGYENES, LEGÁLIS és jobb mint a nod!
A regisztrációddal egy évig használhatod, utána kérsz új kódot, megint egy év, megint új kód.....
Csak arra figyelj, hogy a home verziót használd, ne a Prof.-ot.
Otthonra a home is bőven elég és jó.
köszi a válaszokat
1.nek:köszi..de sajnos freemailom van és most valami rendszer hibás:S nembírom megnézni a levelet:S
a nod-ot már próbáltam kb 1évig...nagyon lelassította a gépet..de azért köszi:)
Ha véletlenül avast!-ot akarsz helyette, akkor az 5-ös verziót!! Arra kell figyelni.
De ha neked a NOD vált be eddig, én nem biztatlak erre. Én avastos vagyok, nem tudom, hogy megy a rendszer, DE elvileg a Chip magazinban mindig van kód. S nem kell megvenni a magazint, hanem ott van a neten is. Így lehet ingyenes és mégis legális NOD-od. Én a helyedben megpróbálnám így. :)
Ez majd segit szerintem: [link]
Nem art ha elmented ezt az oldalt 1-2 honap mulva majd megint kelleni fog!
Elözö vok
Minden nap tök kiraly licenceket küldenek/adnak
Jobb oldalt kerhetsz napi e-mail-t is
(nem sporolnak adjak rendesen a serial-t)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!