Docx fájl hogyan alakítható Pdf-é? MI szükséges hozzá? Hogy lehet úgy megoldani, hogy ne töltsek le vírusokat a gépre?
Figyelt kérdés
2020. jan. 31. 11:48
11/15 anonim válasza:
De, a .docx fájlt megnyitja a 2007-es Word. Legalábbis én sokáig használtam Office2007-et és mindent .docx-ba mentett.
Ha mégsem, akkor:
Letöltöd az Abiword-öt, felteszed valamelyik PDF nyomtatót (például DoPDF), majd Fájl menü - nyomtatás, kinyomtatod és a PDF nyomtatót választod ki.
Office2003 esetén volt telepíthető a konverter, melynek segítségével meg tudott nyitni .docx és .xlsx fájlokat, a 2007 már simán kezelte ezeket.
12/15 anonim válasza:
2003 esetén a kompatibilitási csomag neve egyébként "fileformatconverters.exe" volt - ha mégis 2003-as és azzal akarod megoldani valamint szükség lenne rá.
13/15 anonim válasza:
14/15 P.O.C. válasza:
#13: Én nem telepítettem külön semmilyen kiegészítőt ennek érdekében. Microsoft Office 2007 Enterprise MSDN csomagom van, ami a Windows Update -en keresztül automatikusan frissítette magát (SP3 + az utána megjelenő horfix -ek).
Office Gomb --> Mentés másként.. --> PDF vagy XPS
És már gyönyörű szépen csinálja is a PDF -et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!