Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Docx fájl hogyan alakítható...

Docx fájl hogyan alakítható Pdf-é? MI szükséges hozzá? Hogy lehet úgy megoldani, hogy ne töltsek le vírusokat a gépre?

Figyelt kérdés

2020. jan. 31. 11:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

De, a .docx fájlt megnyitja a 2007-es Word. Legalábbis én sokáig használtam Office2007-et és mindent .docx-ba mentett.

Ha mégsem, akkor:

Letöltöd az Abiword-öt, felteszed valamelyik PDF nyomtatót (például DoPDF), majd Fájl menü - nyomtatás, kinyomtatod és a PDF nyomtatót választod ki.

Office2003 esetén volt telepíthető a konverter, melynek segítségével meg tudott nyitni .docx és .xlsx fájlokat, a 2007 már simán kezelte ezeket.

2020. jan. 31. 13:44
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
2003 esetén a kompatibilitási csomag neve egyébként "fileformatconverters.exe" volt - ha mégis 2003-as és azzal akarod megoldani valamint szükség lenne rá.
2020. jan. 31. 13:44
 13/15 anonim ***** válasza:
63%

#10: Kiegészítővel kezeli:

* [link]

* [link]

sajnos a Microsoft oldalán

[link]

már nem érhető el, de valamelyik szoftvergyüjtő weboldalon még talán elérhető:

[link]

elvileg vírusmentes:

[link]

2020. jan. 31. 14:16
 14/15 P.O.C. ***** válasza:
66%

#13: Én nem telepítettem külön semmilyen kiegészítőt ennek érdekében. Microsoft Office 2007 Enterprise MSDN csomagom van, ami a Windows Update -en keresztül automatikusan frissítette magát (SP3 + az utána megjelenő horfix -ek).

Office Gomb --> Mentés másként.. --> PDF vagy XPS

És már gyönyörű szépen csinálja is a PDF -et.

2020. jan. 31. 14:28
 15/15 grubesa ***** válasza:
2021. júl. 28. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!