Docx fájl hogyan alakítható Pdf-é? MI szükséges hozzá? Hogy lehet úgy megoldani, hogy ne töltsek le vírusokat a gépre?
Ha van Microsoft Office (2010 vagy annál újabb verzió), akkor abban megoldhatod:
Ha nem lenne Microsoft Office a gépeden, akkor a Microsofttól elérhető a próbaváltozat:
ha diák vagy tanár vagy, "ingyen" (az adófizetők pénzén) kaphatsz teljes értékű verziót:
vagy ha se tanár, se diák, illetve nem akarsz egy multinacionális nagyvállalatnak elköteleződni, ott a teljesen ingyenes és nyílt forrású Libreoffice:
abban is kivitelezhető a PDF-be exportálás:
Neeeem!!!!
Azon a gépen régi programok vannak, nem tud az pdf-ként menteni! Windowsxp, ha jól tudom, és a World is 2007-es. abból származót fájlt kéne pdf-ként menteni.
Az én új gépemen pedig eleve Office nincs. Csak net.
Így kellene megoldani!!!
A google kiad mindenféle konvertálókat, de én nem ismerem ezeket, az illető meg főleg nem, hogy mit javasoljak, melyiket kéne a gépére letölteni, vagy nem tudom?
Hol vannak olyan ingyenes programok, amik tuti nem vírusosak, vagy ilyesmi?
"Az én új gépemen pedig eleve Office nincs. Csak net."
Akkor letöltöd arra a megfelelő irodai programcsomagot.
A #3-as hozzászólásban megadtam a lehetőségeket.
"Azon a gépen régi programok vannak, nem tud az pdf-ként menteni!"
Akkor például átviheted - például pendrive-on - az új gépre, amire meg letöltöd az irodai programcsomagot.
"Windowsxp, ha jól tudom, és a World is 2007-es. abból származót fájlt kéne pdf-ként menteni."
A Libreoffice elérhető Windows XP-re is:
A PDFCreator IS egy ingyenes PDF nyomtató.
", és a World is 2007-es. abból származót fájlt kéne pdf-ként menteni."
Az még a .docx-et sem kezeli!
Nem értem miről beszéltek.
AZ én laptopom elég öregecske, azon MS Office 2007 -van, benne a MS Word 2007, simán tudok menteni PDF -be a programon belül.
Ja és az utólsó kijelentése is hülyeség, miszerint a MS Word 2007 nem kezeli a docx -et. Pont hogy abba a verzióba jelent meg elsőnek. Az egyel korábbi (2003 -as verzióba) még sima doc volt, de amúgy ahhoz is telepíthető kompatibilitási csomag hogy kezelje a docx -et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!