Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Xbox 360-nál Gta 5-ben hogyan...

Xbox 360-nál Gta 5-ben hogyan tudom megadni a cheat kódokat?

Figyelt kérdés
Üdv! Van egy xbox 360-as konzolom amihez 1 hete vásároltam meg az eredeti Gta 5-öt és azzal a problémával állok szemben hogy nem tudok cheat kódokat aktiválni pedig már mindenhogy néztem! Probléma a következő: Behozom a telefont ott belépek a névjegyzékbe onnét át a tárcsázóba és megadom a kódot pld: 19997274348 (ez egy kocsi cheat kódja) Aztán rányomok a tárcsázás gombra amivel ugye aktiválódna a cheat kód na és itt megtörténik a tárcsázás aztán 2-3mp mulva megszakad a hívás és nem aktiválódik a cheat! Többféle kóddal kipróbáltam de sehogy nem megy! Pedig ezek xboxos kódok! Anno mikor még pc-n kipróbáltam ott simán működött így a pc-hez való kódokkal de itt Nem! Mi lehet ennek a problémának az oka illetve a megolfása?

2020. jan. 30. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Azt írják hogy a 360 as verzióban csak a gomb kombinációs kódok működnek, telefonon keresztül ki tudja miért, nem. Nincs konzolom, nem tudom kipróbálni, de ezeket nézd meg, hátha

[link]

2020. jan. 30. 21:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Kipróbálom! Köszönöm szépen a segítséget!
2020. jan. 30. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!