Hogyan lehet működésre bírni a cheat kódokat ennél a két játéknál? (többi lenn. )
Nem tudom, hogy hogyan kéne csinálni, megpróbáltam, de egyszerűen nem működnek a csalások ennél a 2 játéknál. Magyarázzátok el, mert egyszerűen (sok dolgot sokféleképpen próbáltam) nem sikerült működésre bírni a kódokat.(alapvetően itt a CheatLand leírását próbáltam XP-n):
Black or White 2: itt elvileg a ..\lionhead studios\black & white 2\data\balance\ könyvtárban a
gamebalancemiracle.txt nevű fájlt kéne átszerkeszteni és megváltoztatni a mana értékeket, de a gond az, hogy nincs a file a helyén sajnos, megpróbáltam másik fileban kutakodni és értéleket változtatni de semmi sem történt.
Deus Ex(Klasszikus első rész): Az a probléma, hogy alapból nem működik a set DeusEx.JCDentonMale bCheatsEnabled True -kód amivel ki-be (True-False váltással) lehetne kapcsolni a Cheat módot, de simán sem működik semmilyen csaláskód sem.
Igen az is igaz, de rájöttem, hogy most ott volt a gond, hogy máshová is raktam pontot (pont a hibásan leírt kódot használtam), de csak ide szabad különben nem működik:
DeusEx.JCDentonMale
(amúgy fent véletlenül pont jól írtam le a kódot)
a Black or White 2 manipulálására még nem jöttem rá, ott mit kéne módosítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!