Itt ír egy oldalt, hogy ingyen lehet frissíteni 10-es windowsra. Szerintetek ez valós? A windows hivatalos oldalára mutat. Azt írja, hogy aktiválási kódot is ad a telepítés végén. Próbálta már valaki?
Sokan úgy álltak át hogy kms-el adtak tört licencet a gépüknek majd ezt használva már nem volt szükség a kémprogramra a gépen és azóta használják vígan.
De 3-4 ezer forint körül van egy használt win10 pro licenc, eu-ban használhatod nyugodtan.
Vaterán meg ilyen helyeken 2-ért is kapsz. Azokat nem tudom működnek-e.
Ingyen fel tudod rakni, csak gondolom aktiválni nem tudod és egy idő után folyamatosan kérni fogja. Van egy tök egyszerű megoldás. 3000 ft-ért kapsz egy kulcsot, amivel aktiválod és örökre jó lesz. Lényegében itt egy olyan kulcsot vásárolsz meg, amit egy multi cég vásárolt korábban. Pl. vettek 1000 db-ot, de ebből megmaradt 100, amit nem használt fel a cég, és ezeket eladják. Nekem ezzel fut a gépen több, mint fél éve. Szerintem erre ne sajnálj 3 ezret, utána lesz egy eredeti win10 pro-d örökre.
Figyelj, ingyen le tudod tölteni bármikor. De KÓDOT NEM KAPSZ INGYEN. Akkor, ha a korábbi windowsod is eredeti volt, akkor úgy frissítheted, hogy nem kér KÓDOT tehát eredeti marad.
Kódot venned kell külön, ha még nem volt korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!