Neurotech kérdése:
Ismer valaki megbízható youtube downloader/converter oldalt?
Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen kiírják ,hogy ez a videó nem konvertálható (z összes videóra) olyan oldalakon, ahol eddig lehetett. Jól sejtem, hogy ennek az az oka, hogy ki akarják szűrni az ingyen használókat?2020. jan. 12. 17:11
2/3 anonim válasza:
Én ezt használom. Kicsit nehézkes a használata, de meg lehet szokni.
A vicces az, hogy egy drága fizetős állandóan crackelt vacakban találtam, hetente új verzió jött, és nem ment a crack utána. Megnéztem a fájljait, és ott találtam rá, hogy valójában van pofájuk egy ingyenes downloaderért ennyi pénzt kérni, amikor csak egy gagyi gui-t adnak hozzá.
3/3 anonim válasza:
Tubemate, esetleg... Bár itt is ugyanúgy stoppolja eggyes videókat. De a normálisakat, na meg egy bizonyos szintig mindent enged. R@hadt jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!