Az árukeresőn találtam, az irányított át erre a webáruházra.
Laptop vásárláson gondolkodok, és ha ez nem kamu, olcsóbb lenne OS nélküli laptopot venni, majd külön megvenni rá ezt a win10-et.
Régebben simán törtem, de most már érettebben gondolkodok, úgy vagyok vele, hogy legalább a windows legyen eredeti a gépen.
2020. jan. 12. 13:30
1/6 anonim válasza:
Szerintem olyan oldalon vegyél egy kulcsot, ahol az eladót értékelni lehet és már sokat eladott - így biztos lehetsz benne, hogy nem lesz probléma, valamint eladót megtalálod gond esetén. Digitális licencnek hívják. Elvileg olyasmiről van szó, hogy sok kulcsot kiadnak de nem mindegyiket használják fel és sokat eladnak. Valaki szerint ez "szürke zóna".
2020. jan. 12. 13:41
2/6 anonim válasza:
Nem biztos hogy kamu, viszont nagyon drága. Én 4000 forintért vettem Windows 10 Pro retailt Hardveraprón, teljesen jogtisztán. Ugyanis az Európai Unió területén legális kereskedni használt szoftverrel. Nagy cégek megvesznek, mittomén, 100 licenct, de csak 80-at használ fel. A többit meg eladja. Így lett nekem is legális Windows 10-em, 4000 forintért.
2020. jan. 12. 13:49
3/6 anonim válasza:
2000 forint alatt is bármikor kapsz a Vaterán. Nekem is olyan van, tökéletes és tiszta.
2020. jan. 12. 13:55
4/6 anonim válasza:
Ez még drága is :) Különböző oldalakon árulnak olcsó, de valódi licenckulcsokat. Ezek vagy mennyiségi licencből származó "maradékok" vagy felszámolt gépparkokon futó rendszerek kulcsainak "újrahasznosítása" Megveszed, feltelepíted vele a windowst és fut, nem problémázik. Viszont a legalitása kérdéses, legalábbis számomra. Én 4000 ft körül vettem, számomra megért ennyit, hogy ne kelljen egy ismeretlen eredetű, ismeretlen tartalmú aktivátort feltelepítenem a gépemre.
2020. jan. 12. 13:57
5/6 anonim válasza:
Ebay-n vettem 1800 Ft körül. Ott leírják, hogy az Eu-ban ez legális (pont olyan séma szerint ahogy egy előző hozzászóló írta). Láthatod, hogy eladó hányat adott már el az adott kulcsból, milyen az értékelése. Mondjuk vannak olyanok - úgy tapasztalom - akik csak azért regisztrálnak fel, hogy azt az 1-2 ezer kulcsot eladják amit tudnak. Nézz körül.
2020. jan. 12. 13:57
6/6 fukapapa27 válasza:
Nem akarok kötekedő lenni de esküszöm mikor hallom vagy olvasom, hogy majdnem olyan jó mind az eredeti meg ilyenek megtudnám fejelni a falat! Hát akkor mondjátok már meg ezt a nem eredeti Windowst kiírta a szomszéd öregasszony?
Azt, hogy letöltöd pl.: nCoreról az ugyan az a Windows csak nem lesz beaktiválva ha nincs hozzá kód ha épp nem add hozzá a feltöltő! Én is letöltöttem és a kódokat is külön helyről és eredeti semmivel sem másabb mint amit megveszel, nem mondom, hogy elsőre sikerült eltalálni a kódot de olyan 15 perc küszködés után nem azt írta ki, hogy ez kód nem eredeti hanem, amikor eltaláltam azt írta ki, hogy a jelszó eredeti és mindjárt aktiválta Windowst és semmi gondom vele minden rendesen megy ha akarnám frissítene is, mert próbáltam nem volt vele gond csak nem akarom, hogy frissítsen!
Mondom nem kötekedésből vagy okoskodásból csak ezt már muszáj volt leírnom, lehet nem fogtok velem egyet érteni de azért gondolkodjatok el rajta! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!