Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Rainbow six siege segitseget...

Rainbow six siege segitseget kérnék?

Figyelt kérdés

Szóval...

Ps4-rol tolom a játékot.

Előző seasonbe silver 1-be kaptam rankot a 10match után és azt szépen tartottam gold 3-2ig.

De ebbe a seasonbe az én csapatomba folyton istentelen gyökereket dob be az ellenfél csapat meg valami baszó team folyton, hiába szedek le 3at a maradék 4társam 2embert nem bír lelőni bronze 1be!!!!! Bronze 1 be a vilagukat nem tudjak de érdekes csak az én csapatomba az ellenfèl mindig szét darál mindenkit és igy lehetetlen feljebb kerulni h a copper szintre valo gyokereket mindig hozzam dobja.... valahogy nem lehet ezeket kikerulni h ne dobjon be ilyenek?

A masik hogy az ellenfel team-be folyton 200+ levelesek vannak es mindenkinek megy a headshot nincs meg 30mp egy kor es ez is bronze 1-2!!

Katasztrofa

2020. jan. 8. 13:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!