Utorrent-hez kérnék segítséget?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl nagy szakértője a dolognak. Helyzet az, hogy letorrenteztem a kali linux nevű programot, de nem egészen tudom hogy innen hogyan kell telepíteni, megnyitni. Ebben kérnék segítséget.2020. jan. 1. 23:15
1/6 anonim válasza:
Kiírod egy DVD-re, benne hagyod a gépedben a lemezt és újraindítod a gépet.
2/6 anonim válasza:
A kali linux nem program, hanem operációs rendszer
Ha itt elakadtál, akkor hidd el, hogy ez nem neked való
3/6 anonim válasza:
Nem tudom mire használnád a kali linux operációs rendszert, de annyit mondok, hogy inkább ne foglalkozz vele
4/6 anonim válasza:
Az operációs rendszer is egy program.
5/6 anonim válasza:
4# igazad van, javítom magam. Nem csak egy program.
6/6 Alex Fly válasza:
Ha már a rendszer telepítése is gondot okozb akkor nem hinném, hogy neked való egy informatikai szakértők számára összeállított disztribúció. Ha Linuxot szeretnél, akkor javasolnék inkább egy kezdők számára is könnyen kezelhető, átlaguserek számára összeállított verziót.
A Kalit pedig hagyd meg akkorra, amikor már használni is tudod (persze csak akkor, ha valóban arra van szükséged)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!