Frissen telepített windows 10 0xc00007b error?
Figyelt kérdés
Most telepítettem a legfrisebb windows 10et és az Unity indításnál: 0xc00007b error, Wamp ugyan ez. Kipróbáltaam minden megoládást amit a neten írnak, de semmi sem segített. valakinek ötlet? Gondolom ha újra telepítem megint, nem lesz jobb semmivel sem..2020. jan. 3. 19:51
2/6 anonim válasza:
Mert Windows 10! A hátam közepére se kivánom! Egyék meg, amit kitaláltak Redmontban, kell a kutyának. NEM állok át.
3/6 anonim válasza:
Keresési javaslat: Ez javítja a 0xc000007b hibát a Microsoft Windows ™ 10 rendszerben (CSAK 64 BIT). Srácok, kérlek, ne adj rossz értékelést ... át kell vennie a mappa tulajdonjogát ...
5/6 anonim válasza:
De, könnyen lehet, hogy jobb lesz. Évekig küzdöttem a problémával, sok játék egyszerűen nem volt hajlandó elindulni a hibakóddal. Végül a teljes újratelepítés oldotta meg a gondot, azóta egyszer sem szívtam ilyesmivel. A javaslatom az, hogy te ne várd meg, amíg "belakod" a gépet, mert úgy már macerásabb ezt megcsinálni.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, megfogadom a tanácsod
2020. jan. 4. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!