Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi okozhatja a hirtelen fps...

Mi okozhatja a hirtelen fps laggokat játék közben?

Figyelt kérdés

CoD MW-ről van szó,eddig elfutott 60fps-el gond nélkül alacsony-közepes beállításokon és egyik pillanatról a másikra annyira szaggatni kezdett, hogy játszhatatlan.Azóta is tart.Megnéztem, hogy a processzor sokszor 100%-os használaton és 90 fok körül van.Ez mennyire baj?

Laptopon játszok,nem egy bika gép, de eddig teljesen jól bírta: CPU:i5 8300h GPU: GTX 1050 4GB 8GB RAM és HDD-re van telepítve a játék.most lefuttatok valami scannt, amit a játék ajánl fel utána esetleg újratelepítem(habár nem nagyon szeretném mert nagyon sok idő a letöltés)de valami miatt mégsem jó.A beállításokon nem változtattam semmit.

Valakinek van ötlete?

Előre is köszönöm!

2019. dec. 29. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
A lassú, esetleg fáradt HDD is okozhatja.
2019. dec. 29. 15:27
 2/6 A kérdező kommentje:
De akkor az elmúlt 2 hónapban miért nem okozott ez problémát?Nem igazán terheltem azóta a HDD-t egyéb dolgokkal.
2019. dec. 29. 15:30
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

Meg kéne nézni, mi az ami 100-on pörgeti a procit.

Illetve a hőmérsékleteket is.

2019. dec. 29. 15:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak játék közben ennyi,tehát a játék hajtja ennyire.Most internetezés közben 15-30% on van és 40 fokon.
2019. dec. 29. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
90°C teljes terhelés alatt egy laptop processzornál relatíve normális, ezért nem játszunk laptopon. 90°C-on már elkezd visszavenni az órajelből, illetve akár a feszültségből is elég masszívan, ilyenkor nem csoda ha masszívan szaggat, illetve alapból kevés a képkocka.
2019. dec. 29. 16:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Viszont akkor már csak azt nem értem, hogy ez egyik pillanatról a másikra történt és azóta tart.
2019. dec. 29. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!