Mi a neve a világ legnagyobb gépigényű játékának?
Figyelt kérdés
És mennyi a gépigénye?2010. júl. 19. 22:57
13/23 anonim válasza:
Úgy tudtam hogy a GTA IV!De ha szerintetek a metro 2033 akkor az!Én nemtudom mert a World Of Warcraft al játszok meg a Counter Strike 1.6 al!
14/23 anonim válasza:
Dirt 2, alapból 3gb ram kell neki :)
15/23 ggabika24 válasza:
Crysis 3 bár nemött ki de az bemásolom a gepigenyet ;)CPU:Intel Core i7 2.6 GHZ (8 cores)
RAM:6 Gb DDR4 (4.0ghz)
Graphics :Geforce 12xx 3GB,Intel Lambree 3GB or RADEON R1K 3GB
(PIXEL SHADER 5.0/ Vertex Shader 5.0/ Direct X 11.1 required)
Ageia PHYSX 512mb required
Operating System :Windows VISTA ULTIMATE 64 bit or Windows 7 (Vienna)
Blu-ray driver required
10.1 channel SURROUND SOUND CARD
17/23 anonim válasza:
Ey így van, Crysis 3 nincs és nem lesz, így nem ismerheted a gépigényét. Véleményem szerint a BattleField 3 és a Crysis 2.
18/23 anonim válasza:
Mellesleg ha érdekel a program is, akkor a cmd.exe Nagyon erős gép kell hozzá, ezért is csak zsebszámológépekre tervezték, számítógépekre nem ajánlott, bár sokan használják nem félve hogy kinyírja a gépet. A második kemény program a kernel32, a harmadik az XP Explorer-je.
19/23 ggabika24 válasza:
Simon Richard "nincs es nemis lesz" minek okokodsz ha nemtudz semmit?már van crysis 3
20/23 anonim válasza:
Igaz, láttam én is. lesz, de még NINCS -.-" a gépigény nem tom stimmel-e, de anynit tudok, még nincs ami elbírná. Mivel 2013-ban jön CSAK ki, addig várjuk a fejleményeket, mellesleg a CryTek CryEngine3-nak köszönhetően olyan élményben lesz részünk, amilyet még sosem láttunk :D simán letolja a BF3 at :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!