Mi a neve a világ legnagyobb gépigényű játékának?
Figyelt kérdés
És mennyi a gépigénye?2010. júl. 19. 22:57
5/23 anonim válasza:
Nem értek a játékokhoz, de úgy tudom a Crysis.
6/23 Nihat válasza:
A Crysis volt... ma már a Metro2033.
ISZONYAT nagy gépigénye van. Gyakran a felsőkategóriás pc-ket is kétlábra fekteti.
Orosz fejlesztésű a játék. A nemolyan régi 3 leghíresebb orosz játéknak hatalmas a gépigénye(főleg a Metro2033-nak), úgy hogy kezdjük "nemszeretni" az orosz játék ipart. :D
8/23 A kérdező kommentje:
Akkor nyugodt vagyok remélem még egy darabig nem lesznek sokkal nagyobbak :D Metro 2033 megvan és nekem elmegy bár nem a maxon :D
2010. júl. 29. 16:38
9/23 anonim válasza:
TÉNYLEG A METRO??! Hát... nekem ment full grafon, de am szentem az a game egy kalap sz#r... Nagyon beharangozták, hogy végre egy jó ruszki játék de én nagyot csalódtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!