Hogyan kel egy file formátumát megváltoztatni?
Figyelt kérdés
Azért volna rá szükségem, mert töltöttem le filekat. Egy audio lemeznyit, viszont valami fura formátuma van, gépen le tudom játszani mert társítom és kész, de hogy írjam én ezt ki pl mp3, vagy audio cd-re?2010. júl. 19. 22:53
1/8 anonim válasza:
Mivel nem írtad, milyen formátumú, így annak sem tudok utána nézni, mi játsza le. Próbáld meg googlebe beírni, h "a file formátuma" to mp3 converter. Magyarul kezdj keresgélni konvertálóprogramok közt.
2/8 A kérdező kommentje:
kerestem. Ez egy .ut! file ami elvileg a befejezetlen utorrent letöltést jelöli, dehát be van fejezve.
2010. júl. 19. 23:00
3/8 anonim válasza:
Nekem is volt olyan, hogy befejezte, de mégis megmaradt, próbáld meg átnevezni mp3-ra, hátha lejátsza...
4/8 A kérdező kommentje:
Nem megy, az a gond, hogy a gép lejátsza, viszont más lejátszók nem.
2010. júl. 19. 23:14
5/8 anonim válasza:
nyilván az eredeti formátuma nem .ut!, csak valamiért nem neveződött át. A lejátszó programok nagy része nem kiterjesztés alapján dolgozik, hanem megnézni a fájl úgynevezett fejlécét. Viszont a lejátszó készülékek általában fájlkiterjesztés alapján dolgoznak. Próbáld meg mp3-ra átnevezni!
6/8 A kérdező kommentje:
Nem megy Mondtam már.
2010. júl. 20. 01:39
7/8 anonim válasza:
Az .ut! fájl a letöltés alatt levő, még nem teljes torrent kiterjesztése.
A torrent kliensben jobb gomb és 'Kényszerített újraellenőrzés'-el ellenőrizheted a letöltés teljességét.
Ha nem 100% akkor folytasd a letöltést és utána automatikusan átneveződik a valódi fájlformátumra.
8/8 A kérdező kommentje:
Amikor a torrentet beraktam, akkor van a filekiválasztós rész. Már ott .ut! a file formátuma.
2010. júl. 20. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!