Windows movie maker- ben ha csinálok egy filmet és csak lementem projektként nem lehet megváltoztatni a formátumát?
Figyelt kérdés
Ha ugy probálom elmenteni hogy : fájl -> film mentése(v. valami hasonló) akkor órákig menti , de ha csak simán elmentem projektként akkor 5 másodperc sincs , viszont nem tudom sehogy se megnézi( csak movies makerban) , nemtudom feltölteni internetre. Előre is köszönöm!2011. okt. 21. 21:00
1/2 anonim válasza:
Mert a projektnek ez a lényege. Azt csak az a program tudja lejátszani, amelyikben csinálod. Ahhoz, hogy bárki bárhol bármilyen videólejátszóval le tudja játszani, át kell konvertálnia AVI,DVD vagy más szokásos formátumra és az bizony eléggé sok idő.
2/2 anonim válasza:
A project fájl csak a szerkesztés adatait tartalmazza. A felhasznált videókat az alkalmazott effekteket, stb. Pusztán egy szöveges állomány. Arra szolgál, hogy egy félkész munkát később ugyanonnan tovább lehessen folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!