Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ebay-ról Windows 10 magyar...

Ebay-ról Windows 10 magyar licenckód melyik jó? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Pár nyelvet leírnak hogy milyen nyelvekhez használható fel a kód, valamint a nyelvek után, hogy "multilingual" (feltételezem hogy az eddig felsorolt nyelvek miatt írják hogy multilingual). Egyik eladóra ráüzentem, azt állítja, hogy csak a felsorolt nyelveken lehet telepíteni és magyarhoz nem használható fel. Mit tehetek? Végignéztem sok eladót, használtam a keresőt de hiába.

Itt is találtam már magyar oldalakat, hogy valaki ott vásárolta de én inkább ebay-n szeretném, magyar oldalakra nincs regisztrációm.

Van valakinek tapasztalata ebay-n ilyen téren?

2019. nov. 8. 20:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A multilingualnak jónak kell lennie.

Itt tudod magyarítani ha alapból nem tudod a magyart választani:

[link]

2019. nov. 8. 20:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Telepítőmédiát bármikor tudok készíteni, a kérdésem az, hogy a kódot elfogadja -e a telepítő, mert eladó egyértelműen kijelentette, hogy sajnos nem. Szerintem amit a Media creator létrehoz telepítő, az magyar, mert a nyelvet is ki kellett választani. Nem ezzel van a problémám. A kódot amit megvennék telepítéskor elfogadja -e és beaktiválja -e.
2019. nov. 8. 20:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nyelvfüggetlen. Nem is volna sok értelme ha a win10 összes nyelvéhez más-más kód kéne. Ráadásul bármilyen nyelven is telepíted fel és fogadja el a kulcsot, utána szintén átállíthatod bármilyen nyelvre, már csak ezért sem értem ezt a dilemmát...
2019. nov. 8. 21:01
 4/12 anonim ***** válasza:

Ugyan nem ebay, de megbízható oldal és az ára se rossz:

[link]

Több licencet vettünk már ott és mind működött.

2019. nov. 8. 21:06
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha mégsem válik be akkor beiratkozol egy kínai nyelvtanfolyamra és rendelhetsz egy kínai karakteres billentyűzetet is.. :P
2019. nov. 9. 01:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem kínaiaktól vásárolom, ők nem árulnak ilyesmit szóval nem szükséges a nyelvtanfolyam. :-) Felsorolnak pár nagyobb nyelvet meg hogy "multilingual" ezért bizonytalanodtam el.
2019. nov. 9. 05:58
 7/12 anonim ***** válasza:
#4 Az Eset még az oldalt is letiltja!
2019. nov. 9. 06:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Neked! Nem lehet az vírusos oldal ha az egyik legnagyobb haza ITportál is ajánlja!

[link]

2019. nov. 9. 12:22
 9/12 anonim ***** válasza:
#7 Tuti nem vírusos, eddig egyikünknek se volt baja vele. Vakriasztás lehetett..
2019. nov. 9. 18:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Az Eset annyit mond, hogy gyanús! A VírusTotal szerint sem szűz tiszta.
2019. nov. 9. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!