Telepített Windows: 160 GB-s winchesterről 500 GB winchesterre átmásolás hogyan? (bővebben lent)
Adott egy telepített Windows 7 rendszer. Ugyanabban a gépben szeretném használni, de át szeretném másolni a nagyobb kapacitású HDD-re, mindenestül. Régi gépről van szó, MBR partícióstábláról. Az 500 GB-s HDD-n nincs semmi, üres teljesen. Tudom, ha csak simán ráküldeném a dd parancsot, akkor a nagykapacitású lemez is megegyező méretűvé válna (logikailag) a kis lemezzel...
Linux alatt parancssorból lenne a legjobb megcsinálni a másolást, ha ez lehetsőges, ha nem, meg tudom oldani Windows 7 alatt is a dolgot. Boot-oljon és partíciók kerüljenek átmásolásra. Mit tudtok javasolni?
Köszönöm szépen, sikerült áttenni :-)
Képes arra is, hogy ghost esetén lementett komplett lemezt állítson vissza (partíciós táblával, boot szektorral együtt), de ugyanakkor a mentés helytakarékos is legyen?
Azt is csinál. Elkészíti a boot-os cuccot a progi, arról bármikor bootolsz és megy. Nekem egy ilyen van pendrive-on és arról bootolok. A Macrium is alapból benne van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!