Melyik a legegyszerűbb program, amivel egy zene hangerejét tudom növelni?
Audacity +1
Annyiból jó, hogy ott rögtön látod, mikor van maximálisan kivezérelve, tehát mikor "koppan" az amplitúdó a maximum értékeken, onnan ugyanis torzítani fog. Még az is lehet, hogy eleve teljesen ki van vezérelve és akkor nem tudod magában a fájlban tovább hangosítani.
A felső kép még éppen rendben van, az alsó csúnyán túl van vezérelve.
No jó. Nem tudom, mi titkolni való van egy ingyenes program letöltési helyén, de legyen így. A magam részéről remélem, hogy a hivatalos oldalt használtad, nem pedig valami szoftvermegosztón találtál egy kétéves verziót.
Rákeresés alapján úgy tűnik, a Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable csomag hiányzik a rendszeredből, talán egy elmaradt frissítés miatt. Ha minden igaz, ezt innen tudod letölteni:
Telepítése után az Audacitynek mennie kell.
Hivatalos saját oldalról töltöttem le.
Win7-esem van.
Amit küldtél nem sikerült telepíteni mert a végén várakozik és nem fejezi be.
Ez nem lenne elég?
Lehet, hogy elég, lehet, hogy nem. Egy csomag részei egymásra is hivatkozhatnak, ezért az ilyen magányos fájlok telepítésének legtöbbször újabb dll-hiba a következménye. A forrás megbízhatóságán túl ez az oka annak, hogy mindig az eredeti csomag telepítését javasoljuk. A telepíthetetlenség esetére nincs igazán tippem. Találtam ugyan javaslatot a „tiszta” (ha jól értem, a rendszer betöltésekor induló programokat korlátozó) indítással való próbálkozásra, DE ez nekem ismeretlen terep (még csak nem is Windowst használok), ezért hadd ne javasoljam a rendszerben való, akár csak sekélyebb szintű kotorászást egyetlen program kedvéért. Amúgy egyszerűen visszaállítható, kockázatmentes műveletnek tűnik, de erről nyilatkozzon az, aki ért is hozzá, meg aztán a fene tudja, hogy tényleg ezzel van-e a bibi. Kapcsolódó (angol nyelvű) információk itt:
Annyit mindenesetre megpróbálhatsz, hogy a telepítéssel csökkentett módban is kísérletezel, hátha...
Az is megoldás, ha mégsem az Audacityt erőlteted, hanem keresel helyette mást, például ezek közül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!