Qbittorrent vagy Utorrent 2.2.1?
Qbittorrent egyértelműen. Folyamatosan fejlesztik és reklámmentes. Az Utorrent 2.2.1 -nek, mint utólsó reklámmentes Utorrent -nek állítólag van valami komoly biztonsági rése, nagyobb torrent oldalak, mint pl az nCore nem is ajánlja a használatát.
#3: Ahhoz még nagyon sok évnek el kell telnie, hogy befuccsoljon a torrent. Eleve a minőségi stream szolgáltatásokért fizetni kell, a magyar állampolgárok többségének meg minden ingyen kell, vagy annál is olcsóbban. Az ingyenes stream -ek meg gané minőségűek és tele vannak reklámmal, és nem ritkán vírussal.
Egyébként streamen csak tömeg filmek, sorozatok érhetők el. Ha valami különlegesebbre vágysz, amit kisebb réteg ismer és szeret. Az hót ziher, hogy csak torrent oldalon fogod megtalálni.
A másik nagy előnye, hogy net kell hozzá net. Csak addig míg leszedet az anyagot. Utána bárhol használhatod, nem vagy helyhez, meg nagy sávszélességű nethez kötve. Offline is használhatod őket.
Persze ez csak a videó rész, és ugye a torrenten nem csak azt találsz.
#3-ra:
azért nem ennyire egysíkú a dolog...
"Több dolgok vannak a földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes." (Hamlet)
#5 vagyok.
Késtem, közben #4 leírta a lényeget.
qBitorrent-nél nem nagyon tapasztaltam hibákat.
13:52 - A streaming szolgáltatások jók meg minden, csak abba az irányba haladunk, hogy 8-10 helyen kell majd előfizetésednek lennie. Ez nem hiszem, hogy a kalózkodás csökkenéséhez fog majd vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!