QBittorrent vs. UTorrent 2.2.1 lemez kezelés terén?
Sziasztok!Engem az érdekelne,hogy a qBittorrent mennyire nyüstöli a HDD-t egy uTorrent 2.2.1-hez viszonyítva?
Sőt erről esetleg készült-e valami teszt is?Ha igen,belinkelnétek?Köszi.
Azt még esetleg tudni érdemes rólam,hogy nálam már kb. 2000 torrent volt a kliensben,amiket még ha váltok is qBittorrentre,azokat át is kellene mind egy szálig hozni,a folyamatban lévő letöltéseket is,még hozzá lehetőleg pontosan úgy,ahogy az a 2.2.1-ben álltak.Ez is menne?Vagy legalábbis elvileg?
Ja és nekem csak HDD-im vannak,tehát kettővel fentebb az a kérdésem,hogy a qBittorrrent mennyire bánik kesztyűs kézzel a lemezekkel azt tényleg csak HDD-kre értettem.Amúgy ez a kérdés nekem még tényleg fontos lenne,hiszen nyilván nem akarom hogy esetleg az új kliens 1-2 év alatt leamortizálja a HDD-imet,miközben a 2.2.1-gyel előtte hosszú éveken keresztül egyetlen %-os kondíció romlás nélkül képesek voltak együtt működni.
Üdv,Béla
Én eddig azt hittem hogy a torrent protokol az torrent protokol, tökmindegy milyen klienst használ az ember.
A mikrotorrentet meg azért cseréltem le a kúbitre évekkel ezelőtt, mert tele lett a falábam a sok reklámmal. Amúgy szerintem fa'ja.
Mondjuk amíg 2000db torrentet beklikkelgetsz, és lellenőrzi, szerintem petét fogsz rakni. És ki is kelnek.
Én kb. 3 éve váltottam qBittorrentre, nem éreztem változást. Csak kevesebb lett a reklám és barátságosabb a felhasználói felület.
Persze átkattintgatni azt a 300 körüli torrentet se volt móka és kacagás, ami nekem volt.
#1: "Én eddig azt hittem hogy a torrent protokol az torrent protokol, tökmindegy milyen klienst használ az ember."
Én is,de lehet még se teljesen.
OK,akkor elárulom miért forszíroznám annyira a témát.Ezért,emiatt a topik miatt:
+
+
Kiemelhetnék belőle részleteket,de inkább annak örülnék,ha valaki aki jó angolból (tehát nem úgy mint én) átolvasná azt az eszme cserét,és az alapján mondana egy véleményt,hogy akkor most
1. a qbit mégis csak tényleg sokkal jobban gyilkolja a hdd-t,már csak azért is,mert hogy
2. a libtorrent alapú kliensek 16-64 KB kiírásokat használnak?
Mert kb. ennyi amit értettem belőle,már ha ezeket is jól értettem.
Vagy már ez is megváltozott,ill. megoldották?Ezt nem mi?
Akkor töröljem le a QBittorrent?
És rakjam fel a legújabb Utorrenttet amivel lehet stimming nézni a filmeket letöltés közben is?
Tudnátok segíteni ebbe a kérdésembe?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!