Miért állnak le a játékok hibaüzenet nélkül?
Először is sziasztok kedves válaszadók! Olyan problémába ütköztem, hogy nevezetesen 2 darab AC játék, a Syndicate és az Origin valamilyen oknál kifolyólag az elindítás után változatos időközönként egyszerűen kilép az asztalra. Mintha először megfagyna egy másodpercig, utána semmi hibaüzenet nélkül egyszerűen csak kidob.
Próbáltam már újratelepítést, más crack használatot, játék frissítést, egy programmal megnéztem a CPU és GPU adatokat játék közben, ez sem mutat semmi problémát.(a játékok tört verziósak, többet is letöltöttem és úgyanaz a baja). A videókártya driver is folyamatosan frissül, szóval szerintem ez sem kellene problémát okozzon. Talán megtelne a ram? Természetesen laptopról van szó. Előre is köszönöm szépen!
A konfiguráció:
i7-6700HQ
8GB DDR4 ram
NVidia GeForce GTX 950M 4gb
480 GB SSD
"Természetesen laptopról van szó."
Én kezdésnek ezt a problémát iktatnám ki, azért az a 950M elég messze van a minimum gépigénytől. Aztán a lopott játékot is érdemes lecserélni és már jó is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!