Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Goodofferes 10 $-os WIN 10...

Goodofferes 10 $-os WIN 10 PRO mik a buktatók?

Figyelt kérdés
Jelenlegi KM-Spicoval megoldott winemhez szeretnék egy kulcsot. Nem igazán bízok meg az oldalban, főleg nem a kódban. Ha veszek egy ilyet mire számíthatok ?

2019. szept. 12. 18:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
3500 forintra jött most ki, még van akció, egyébként működött is a vásárlás után
2019. szept. 12. 21:09
 12/14 anonim válasza:
Én is vettem egy ilyen kulcsot, hogy amikor majd áttérek win10-re akkor az így legális legyen. Az akkor elmaradt és kb. másfél évvel később történt csak meg. A kulcs nem működött.
2021. jan. 9. 12:16
 13/14 A kérdező kommentje:
nekem a mai napig működik
2021. jan. 9. 12:27
 14/14 anonim ***** válasza:
A beaktivált kulcsok működnek és működni fognak, amit viszont nem használsz fel, egy idő után valóban érvénytelen lesz. Nem hiszem hogy újra eladják őket és más kapja meg, lehet a Microsoft vonja be egy időlimitet követően. Tegnap telepítettem egy gépet és volt 2 felhasználatlan 1+ éves kulcsom még. Egyiket sem fogadta el, viszont egy másikat frissen véve igen (egyik sem Goodofferes volt, különböző vásárlások, tehát nem az oldal problémás).
2021. jan. 9. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!