MTA Aimbot/Wallhack?
Szerinted meddig csalhatnál, mikor a másik játékos, meg a téged figyelő admin is látja hogy falon át követed a másik útvonalát? Után meg jössz vissza sírva, hogy kibannoltak, hogy lehet a tiltást megkerülni...
Vagy játssz normálisan közösségi játékot, vagy maradj a kuki húzgálásánál, azzal nem rontod el mások élményét.
Remek, egy újabb csaló.
Gratulálok, kérdező, ti vágtátok tönkre a Quake 3 Arénát is anno. Becsületesen büdös dolog nyerni, vagy mi?
szanalmas cheaterek, az ilyeneket kene eltiltani minden online jatektol
ahhoz nyomorekok hogy jok legyenek a jatekban es kitanuljak, egybol mindegyik csalni akar
aztan ugyanezek jonnek ide sirni, hogy jajajajj letoltottem egy superhackot valami orosz oldalrol, es virus meg ransomware van a gepemen, mit csinaljak, bruhuhuhuhu...
szanalmas retardaltak
lehet engem is lepontozni a cheater nyomoroncoknak, szeretem latni ha igazam van,beismerni ugyse fogjak meg sajat maguknak se, mert az ugye derogal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!