Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért fagy le állandóan a...

Miért fagy le állandóan a Firefox?

Figyelt kérdés

A következő a problémám: A Firefox a 2-es verzióról 3-asra frissítés óta nagyon gyakran lefagy, ami nagyon idegesítő. Azt vettem észre, hogy általában olyan oldalak betöltése után fordul ez elő, ahol valami beágyazott tartalom, például videó, vagy Flash van. Gamestar.hu-n például szinte mindig lefagy. Próbáltam csinálni egy "tiszta telepítést" a Firefox-szal (kitöröltem az összes profilbeállítást, kiegészítőt, mindent), de nem segített. Operában egyszer-egyszer előfordult, hogy feljött egy hasonló párbeszédpanel: "Az Opera az egyik beépülő modul hibáját észlelte. Ajánlott újraindítani a böngészőt", de ettől az oldal továbbra is működött. Amikor lefagyott a Firefox, kipróbáltam, hogy ugyanazt a címet Safariban is megnyitottam, az SOHA nem fagyott le (Windows XP-t használok egyébként).

Mi lehet ennek a sorozatos lefagyásnak az oka, mit kéne tennem, hogy megjavítsam? Hozzáértők tanácsát várom!

2008. nov. 15. 18:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nálam is fagyott a 3-as. Van egy cimborám, aki egyetemen rendszergazda, ő is azt mondta, hogy lefagy. Nos én megfogadtam a tanácsát és visszatértem a 2-re.
2008. nov. 16. 11:00
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem vegyetek Mac-et, akkor nem kell a szutykok miatt aggódni, meg tanakodni, hogy miért fagy le.

Mert nem is fagy le. :)

2008. nov. 16. 11:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Nálam gyönyörűen muzsikál a hármas róka.Tehát lehetséges azt használni winfoson is.Mondtam már,hogy a hiba az ön készülékében van.Róka ujratelepit,úgy ahogy mondtam(eltávolitani speciális eltávolító programmal,ami ki is takarit utána,törli mindenhol)Ha van registry optimizer,akkor esetleg azt is futtat utána(ezt eddig még nem mondtam,most jutott eszembe).Aztán ujratelepit friss telepitövel,nem a régivel.Ha aztán sem jó,akkor virusirtás,töredezettség mentesités.Ha még most sem jó,akkor esetleg még egyszer megprobálni feltelepiteni.Ha még mindig nem jo,akkor vagy megbarátkozol a gondolattal,hogy nem müxik,és esetleg operát használsz,vagy pedig format c:
2008. nov. 16. 11:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Minek telepítetted újra? Én hagytam úgy, ahogy van, nincs flash player a gépemen, és nem fagy be. Majd egyszer egy másik windowson újrarakom. Sztem hagyd a fenébe a flash playert.
2008. nov. 21. 16:48
 15/17 anonim válasza:
Amióta frissült, nekem is folyton lefagy, hiába kapcsoltam ki a böngészőket és vírusirtás után se működik rendesen. Én azt mondom, használj helyette Operát.
2015. aug. 18. 20:33
 16/17 anonim válasza:
Vagyis nem a böngészőket kapcsoltam ki, hanem a bővítményeket.
2015. aug. 18. 20:33
 17/17 anonim válasza:
De a lényeg, hogy szar. Használj másik böngészőt.
2015. aug. 18. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!