Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért fagy le állandóan a...

Miért fagy le állandóan a Firefox?

Figyelt kérdés

A következő a problémám: A Firefox a 2-es verzióról 3-asra frissítés óta nagyon gyakran lefagy, ami nagyon idegesítő. Azt vettem észre, hogy általában olyan oldalak betöltése után fordul ez elő, ahol valami beágyazott tartalom, például videó, vagy Flash van. Gamestar.hu-n például szinte mindig lefagy. Próbáltam csinálni egy "tiszta telepítést" a Firefox-szal (kitöröltem az összes profilbeállítást, kiegészítőt, mindent), de nem segített. Operában egyszer-egyszer előfordult, hogy feljött egy hasonló párbeszédpanel: "Az Opera az egyik beépülő modul hibáját észlelte. Ajánlott újraindítani a böngészőt", de ettől az oldal továbbra is működött. Amikor lefagyott a Firefox, kipróbáltam, hogy ugyanazt a címet Safariban is megnyitottam, az SOHA nem fagyott le (Windows XP-t használok egyébként).

Mi lehet ennek a sorozatos lefagyásnak az oka, mit kéne tennem, hogy megjavítsam? Hozzáértők tanácsát várom!

2008. nov. 15. 18:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyanez volt a problémám. Az Eszközök/Kiegészítők menüpont alatt találtam valami letöltött, Skype-hoz való kiegészítőt (ami magát a Skype-ot nem érinti), azt letöröltem, azóta egyszer nem fagyott le. Nézd meg, milyen kiegészítők vannak, és amit nem direkt te töltöttél le, azokat távolítsd el. Aztán meg állítsd be, hogy ne töltsön le semmit önállóan.
2008. nov. 15. 18:35
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem jellemző a firefoxra az ilyesmi.Probáld meg leszedni a revo uninstallerrel,az ki is takarít utána mindenhonnan.Aztán töltsd le újra a rókát(hátha csak a te telepítőd a hibás),és rakd fel azt.Szerintem.Más ötletem nincs.Nálam nem fagy le a gamestaron,úgyhogy neked beteg vagy a géped,vagy a rókád.
2008. nov. 15. 18:45
 3/17 A kérdező kommentje:
Most letiltottam az összes kiegészítőt és bővítményt az Eszközök>Kiegészítőknél, továbbra is fagy..
2008. nov. 15. 18:52
 4/17 anonim ***** válasza:
49%
Telepítsd teljesen újra.Mondom én:)
2008. nov. 15. 19:01
 5/17 anonim ***** válasza:

Ha ezután sem lesz jó,akkor a szokásos lépések:komplett,mély virus és spywareirtás,defregmentálás.

Ha semmi sem segít,akkor pedig rendszer újratelepítés...

2008. nov. 15. 19:03
 6/17 A kérdező kommentje:

khmm..

"Próbáltam csinálni egy "tiszta telepítést" a Firefox-szal...." = Teljesen újratelepítettem

2008. nov. 15. 19:06
 7/17 anonim ***** válasza:
Az oprendszer telepíts újra ha minden kötél szakad. De amúgy le is irtad a megoldást: Opera. Vagy térj vissza a 2-es verzióhoz, bár nem tom lehetséges-e, max 2 hónapig használtam FF-t
2008. nov. 15. 19:32
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekem azt hiszem hasonló a helyzetem. Nekem bezárja az egész böngészőt. Explorer-be szintén. Párom azt tanácsolta, hogy tegyek fel friss flashplayer-t, akkor is fagyott. Aztán azt, hogy a firefox új verzióját, akkor is bezárta az egész böngészőt. Mérgemben fogtam, letöröltem az egész flash progit, azóta nem záródott be. Próbáld ki. Sok sikert!
2008. nov. 15. 19:32
 9/17 A kérdező kommentje:
Nekem is úgy fagy le, hogy bezárja az egész böngészőt. Megpróbáltam újratelepíteni a Flash-t, de nem hozott javulást.
2008. nov. 15. 19:48
 10/17 anonim ***** válasza:
45%
Szőke...
2008. nov. 16. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!