Hogy fizessek az Itunes-on? Részletek lentebb! fontos!
Figyelt kérdés
Az Itunes-on vásároltam egy programot, amit nem vont le a számlámról, mert nem is volt rajta a pénz. Miután az Itunes-on bemegyek az "Edit Payment Information" menüpontba, ott lent írja, hogy "Use this payment card to approve your outstanding balance of: 3,99 €"
Aztán, amikor rákattintottam a Done gombra, kiíja ezt: "Your payment method was declined. Please enter valid payment method information." Mit csináljak? Hogy fizessem ki? Ha nem fizetem ki, akkor mit csinálhatnak?
2010. júl. 13. 21:31
1/3 anonim válasza:
nem értek az iTuneshoz de szerintem átutalós. ha nem akkor passz.
ha nem fizeted ki akkor is csak a virtuális bevásárlókosaradban marad benne!
2/3 anonim válasza:
beütötted a bank kártyaszámod? elvileg az kell ahhoz
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, legelőször elfogadta, de most, hogy próbálom bezizetni a 4 eurót, most nem fogadja el
2010. júl. 14. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!