Miért tűnt el tinderen?
Figyelt kérdés
Tegnap este regisztráltam és megtaláltam egy pasit, akiről tudom, hogy tetszem neki, jobbra húztam, match lett. 2 óra múlva eltűnt, és a barátnőm a saját tinderén nem találja a srácot. Ez miért lehet? ha esetleg közben törölte, akkor eltűnhetett, nem csak szétvált? Ha meg szétvált, nem értem miért húzott akkor jobbra :D2019. aug. 15. 08:38
1/3 Mr. V. válasza:
Ezt a többség g használja (sajnos), hogy vaktában nyomogatja a teszik gombot vagy huzogat, aztán, ha valaki visszajelez, megnézi a többi fotóját, netán leírását és úgy már kevésbé szimpatikus az illető, így a szétválasztást választja.
Ha a barátnődre 1x már nemet mondott és veled is "szétvált", egyikőtök se látja többé azt az illetőt.
2/3 A kérdező kommentje:
Barátnőm is tegnap regisztrált, ezért furcsa, hogy én láttam, ő nem. de ismer a srác, ezért nem értem. de pasik nem lehet rajtatok kiigazodni
2019. aug. 15. 08:58
3/3 anonim válasza:
A pasi leregisztrált a Tinderről, és törölte... Elképzelhetetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!