Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egyszerű linux verzió idősebbe...

Egyszerű linux verzió idősebbek számára?

Figyelt kérdés

Nagybátyám nagymamámnak adott egy laptopot, egyébként semmi baja nincs, csak a windows 10 merevlemezen mint tudjuk nem az igazi...

Linux mint az tökéletes lenne rá azt sokszor használtam, de ha lehet szeretnék valami még egyszerűbb op rendszert rá. Csak netezni kéne, nagy ritkán flmet nézni, dvd-ről, vagy pendriveról esetleg.

Tudnátok ilyesmiket mondani?

Kinézet azért ne legyen túl trágya, de nem döntő szempont.

2019. aug. 10. 19:09
1 2
 11/14 anonim válasza:
4 éve Linux Mintet használok mate felülettel. Win 7 után gyorsan hozzászoktam. Jelenleg a 19.1 64 bites verzió van fent,de nemrég megesett,hogy visszaraktam a win7-et kiváncsíságból, hát döbbenet a különbség. A frissen telepített win7 csak kullogott a linuxhoz képest. Aki nem hiszi próbálja ki. Ja és vannak bemutató videók róla a youtubeon, mielött telepítenéd,döntsd el,hogy tetszik-e? https://www.youtube.com/watch?v=zT0P9Fr8yyU
2019. aug. 18. 15:55
 12/14 A kérdező kommentje:
Mint lett. Azt már használtam. Mondom legyen olyan ami lehető leggyorsabban fut a gépen, és mivel csak netezni kell íhy tökéletes. A mozzilla ikonját kiraktam ah asztalra hatalmasban, jelszó nélkül bekapcsol a gép, és ennyi, vígan működik.
2019. aug. 19. 13:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Annak, aki nem ismer semmilyen OS-t a Windows az égvilágon semmivel nem egyszerűbb, mint egy Windows. A felhasználók java egyébként sem tudás alapján, hanem megszokás alapján használ operációs rendszert.

Én pontosan azért raknék egy Linuxot fel időseknek, mert az a Windows-zal ellentétben "bolondbiztos". Keményen meg kell azért dolgozni, hogy lassuljon és szinte a lehetetlennel határos rá vírust benyelni.

2019. szept. 2. 19:01
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
*a Windows az égvilágon semmivel nem egyszerűbb, mint egy Linux
2019. szept. 2. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!