GTA V mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok a kérdésem az lenne, hogy mitől van az, hogy amikor a játékot elindítom és a játék elindul akkor az opciók közül hiányzik az online rész. Quit, settings, story mod. Ez a három lehetőség adott, az online meg nem szerepel közöttük. Ezért ha online akarok játszani csak a steam könyvtáramból tudom elindítani az online részét a játéknak. Nem tudom ez miért lehet, a storyt kijátszottam (nem tudom ennek van e köze az online részhez) arra gondoltam, hogy esetleg lehet a játék úgy érzékeli, hogy még nem játszottam a storyval? Ez a problémám már elég régóta fenn áll. Aki ért a játékhoz és tudna segíteni az légyszíves segítsen. Előre is köszi.2019. aug. 3. 23:18
1/1 anonim válasza:
Próbáltad a sztori módot elindítani? Az online akkor érhető el, hogy ha a prológus első küldetést végigviszed, mivel az még nem a játék világában játszódik. Utána tölti be a várost, tesz le szabad játék módba, és érhető el az online.
Esetleg még a beállításokban ki lett véve, hogy milyen kezdőképernyő jelenjen meg, és az online nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!