Milyen díszlettervező programok vannak?
Figyelt kérdés
Online vagy letölthető díszlettervező programot keresek. Lehetőleg ingyen, de ha van valami jó, pénzért, nekem az is jó.2019. aug. 1. 16:10
1/1 tabaki válasza:
Nem tudom, hogy találsz-e kifejezetten díszlettervezőt, szerintem inkább általánosabb célú 3D szerkesztőprogramokat keress. Én ilyesmire az ingyenes Blendert és/vagy a POV-Ray leírónyelvet szoktam használni, de van sok kitűnő fizetős szoftver is, mint a Cinema4D, Maya, 3D Studio Max, Rhinoceros, ArchiCAD, stb. Tudomásom szerint egyik sem támogatja kifejezetten a színházi tervezést, de bármit felépíthetsz bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!